Acte de presentació dels partits de les seleccions catalanes (@SeleccionsCAT)
Acte de presentació dels partits de les seleccions catalanes (@SeleccionsCAT)
Handbol

Granollers es postula com a seu permanent dels partits de les seleccions catalanes d'handbol

L'alcalde Josep Mayoral ha ofert el Palau Olímpic de Granollers com a seu de tots els partits de les diferents seleccions catalanes d'handbol

Actualitzat

Durant la presentació aquest dijous dels partits que les seleccions catalanes d'handbol, masculina i femenina, que es disputaran el 21 i 22 de desembre al pavelló del Club Bàsquet Granollers, l'alcalde de la ciutat vallesana, Josep Mayoral, ha proposat el Palau Olímpic de la ciutat com a seu permanent dels partits de les seleccions catalanes d'handbol "de la mateixa manera que ho és Wembley per a l'anglesa de futbol".

El president de la Federació Catalana, Tomàs Moral, no ha rebutjat de forma definitiva l'oferiment, però ha expressat que "també és bo que Catalunya jugui pel territori, perquè hi ha localitats que no ho tenen tan fàcil per veure l'elit de l'esport".

La selecció catalana masculina, dirigida per l'entrenador del BM Granollers, Carlos Viver, s'enfrontarà el 22 de desembre a la selecció de Qatar que dirigeix l'exentrenador del FC Barcelona i exseleccionador espanyol Valero Rivera.

La femenina disputarà la primera semifinal de la novena edició de la Copa de les Nacions contra Algèria el 21 de desembre (18.15, en directe a Esport3). L'altra semifinal la jugaran Galícia i Euskadi. La final i el partit pel tercer i quart lloc es jugaran el 22 de desembre, abans del partit de l'equip masculí.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut