Espanyol

Granero: "Podem guanyar qualsevol equip, també el Reial Madrid"

El migcampista de l'Espanyol s'ha mostrat convençut de treure un resultat positiu del Bernabéu i ha explicat que només la regularitat els durà a l'èxit aquesta temporada

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Esteban Granero ha assegurat en la roda de premsa posterior a l'entrenament d'aquest dijous a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que només la regularitat els durà a l'èxit aquesta temporada i ha afegit que dissabte tenen opcions de guanyar al Bernabéu.

"Tinc la convicció que podem guanyar qualsevol equip, també el Reial Madrid. Tenim capacitat de jugar bé, de competir i de guanyar equips grans. Com ho hem de fer? És una mica complex i s'han de donar molts factors positius".

Granero creu que el Madrid sense Cristiano Ronaldo no ha canviat tant com sembla i admet que continua sent un rival molt competitiu.

"El Reial Madrid és un equip reconeixible, que pot arribar a aclaparar pel seu joc ofensiu. Té, individualment, jugadors superdotats. És un bloc fort, en el seu camp també. És un equip capacitat per jugar cada tres dies al màxim nivell".

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut