Espanyol

Granero: "Hem de guanyar sí o sí el diumenge i sempre"

El migcampista blanc-i-blau no vol sentir a parlar de crisi, però està convençut que una victòria contra la UD Las Palmas, diumenge, capgirarà la dinàmica negativa de les últimes jornades

Actualitzat

Esteban Granero ha comparegut en roda de premsa davant dels mitjans de comunicació després de la sessió d'entrenament que l'Espanyol ha fet aquest divendres al matí a la Ciutat Esportiva Dani Jarque per preparar el partit contra la UD Las Palmas del pròxim diumenge (18.30). Sergio García i Javi López s'han exercitat al marge del grup i aquest dissabte se'ls practicaran proves per acabar de comprovar si estan recuperats per viatjar a Gran Canària.

En primer lloc, el migcampista blanc-i-blau no vol ni sentir a parlar de crisi i es mostra convençut que els bons resultats arribaran, i tot comença el pròxim diumenge.

"Hem de guanyar sí o sí aquest diumenge, el passat i el proper. Sempre hem de guanyar. No hi ha cap partit dels que hem jugat en què haguem estat menys intensos. Estic acostumat a viure moments de dificultats, però sé que quan es treballa bé tot s'acaba arreglant, i ho estem fent bé"

A més, Granero subratlla que Quique Sánchez Flores no ha mostrat cap senyal de feblesa o de preocupació, tot i les veus que comencen a demanar la seva destitució com a entrenador.

"El míster és el líder. Està com sempre, amb la mateixa capacitat, la màxima responsabilitat a l'hora de preparar el partit i amb la seguretat que farem un bon paper"

I per qui es pensi que guanyar al Las Palmas, l'equip cuer, serà cosa fàcil, Granero envia un avís molt seriós:

"Tot i estar com estan, tenen jugadors de gran nivell. Tenen jugadors determinants que ens poden fer mal. Podem competir i guanyar-los. Tenim un pla tàctic i psicològic"

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut