Esteban Granero, en una roda de premsa (@RCDEspanyol)
Espanyol

Granero: "Estem amb la màxima il·lusió i tenim una ambició molt alta"

El migcampista de l'Espanyol assegura en declaracions als mitjans oficials del club que al vestidor blanc-i-blau somien a fer coses importants aquesta temporada

Actualitzat

L'Espanyol té aquest dimecres jornada de descans, i la pròxima sessió d'entrenament per començar a preparar el partit contra el Sevilla serà dijous a les 10.45 a porta oberta a la ciutat esportiva Dani Jarque.

Esteban Granero, un dels jugadors més destacats en el bon inici de temporada del conjunt espanyolista, ha assegurat en declaracions als mitjans oficials del club que tenen la màxima ambició i il·lusió per seguir en aquesta bona línia de resultats.

"La il·lusió està molt alta, una mica en la mateixa línia que tenen els aficionats. Estem amb la màxima il·lusió i tenim una ambició molt alta. Anem a un camp molt complicat, com el del Sevilla, però intentarem guanyar i segur que serà un bon partit."

Granero també ha explicat que no es marquen cap límit i que al vestidor de l'Espanyol somien a fer coses importants aquesta temporada.

"És el mateix que ja vam dir a la pretemporada. No serem nosaltres els que ens posem cap límit, anirem amb la màxima ambició pensant que cada partit és complicat, pero que cada partit es pot guanyar i que si en guanyem molts segur que estarem a dalt. I el dia que punxem ens aixecarem ràpid. Des del vestidor somiem i pensem a aconseguir coses importants, i sobretot es treballa."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut