Esteban Granero, en roda de premsa després de l'entrenament
Espanyol

Granero: "Els derbis sempre són de màxima intensitat. Estem preparats"

L'aparellament amb el Barça als quarts de final de Copa més el derbi de Lliga previst per al 4 de febrer farà que hi hagi tres enfrontaments contra els blaugranes en tres setmanes.

Actualitzat

Després de culminar la remuntada i assegurar-se el pas als quarts de final de la Copa, l'Espanyol ha tornat a la feina en una sessió d'entrenament de recuperació amb la vista posada al proper compromís, el diumenge contra l'Athletic Club a Cornellà-el Prat. La gran novetat és que Óscar Duarte ha pogut completar l'entrenament amb el grup.

El matí, però, ha estat marcat per dos focus d'atenció calents. Per una banda, els creixents rumors que apunten a una sortida imminent de l'entrenador Quique Sánchez Flores per anar a dirigir l'Stoke City, i, per l'altra, l'aparellament amb el Barça en el sorteig de Copa, que, coincidint amb el partit de Lliga previst per al 4 de febrer, farà que hi hagi tres derbis barcelonins en tres setmanes.

Després de l'entrenament, Esteban Granero ha comparegut davant dels mitjans per valorar quasi totes les qüestions relacionades amb un dia d'alt voltatge en l'actualitat blanc-i-blava.

Remuntada al Ciutat de València

"Hem gaudit molt de la victòria, sobretot perquè teníem molta il·lusió per aconseguir-la, però diumenge tenim un altre partit i tampoc ens podem permetre estendre'ns amb celebracions."

Possible marxa de Quique Sánchez Flores

"Per nosaltres, el míster és molt important i estem a mort amb ell. De tota la resta, n'estem al marge. No puc opinar sobre rumors de coses que no s'han produït."

Els derbis contra el Barça

"Tenim possibilitats, és una magnífica oportunitat. Jugarem contra un equip que està pletòric, ara mateix. Nosaltres estem prou bé per passar i fer disfrutar la nostra afició. Seran partits de màxima intensitat i estem preparats."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut