Espanyol

Granero: "Aquesta temporada volem fer un pas endavant fora de casa"

El migcampista de l'Espanyol assegura que està feliç tant a nivell personal com col·lectiu després del triomf contra el València, i no ha volgut valorar les informacions que situen Mario Hermoso al Reial Madrid

Actualitzat

El migcampista de l'Espanyol Esteban Granero ha afirmat aquest dimecres després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva Dani Jarque que aquest any l'equip vol fer "un pas endavant fora de casa", ha recordat que "a domicili canvia l'escenari", però que "no canviarà" ni la mentalitat ni la personalitat dels blanc-i-blaus.

En aquest sentit, el futbolista madrileny ha mantingut que en el pròxim compromís d'aquest diumenge contra l'Alabès, a Mendizorrotza, han de procurar signar un partit "amb el màxim temps possible en camp contrari". "És un rival rocallós, amb molta velocitat i sòlid, però el nostre objectiu són els tres punts", ha analitzat Granero sobre l'equip d'Abelardo Fernández.  

Qüestionat per l'eufòria de l'afició després de guanyar el València la jornada anterior, el Pirata s'ha mostrat encantat: "Estem feliços que la gent estigui contenta, sigui ambiciosa i aspiri al màxim. Encara que de portes endins no hi ha sobreexcitació, sabem que estem en la jornada dos".

A nivell personal, Granero passa per un bon moment després de debutar amb gol contra el València. "La temporada passada va ser el meu primer any i va haver-hi moments bons, la idea és que en aquesta campanya sigui així moltes més vegades. Durant l'estiu vaig tenir un parell de setmanes d'entrar i sortir, amb molèsties, i ja estic bé", ha dit.

D'altra banda, el migcampista ha valorat el tancament del mercat de fitxatges quan falten tres dies per poder fer moviments: "Estem molt tranquils, no hi ha cap problema. El club treballa bé, els que vinguin seran benvinguts i si no venen, ens esforçarem els que serem. No ens preocupa gaire".

Granero, en aquest sentit, no ha volgut entrar en les informacions sobre l'interès del Reial Madrid en el seu company Mario Hermoso. "És una situació que desconec, no he parlat amb ell i transcendeix el que ens interessa, que és jugar diumenge a Vitòria. Segur que això no el desestabilitzarà", ha conclòs.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut