NBA

Gran actuació de Marc Gasol i Rudy Fernández en el partit dels "rookies" de l'All-Star

La gran festa de l'NBA, l'All-Star, ha donat el tret de sortida a Phoenix amb el partit entre els "rookies" i els "sophomores". L'equip dels jugadors de segon any, liderat per un impressionant Kevin Durant (46 punts), s'ha imposat per 116-122. A l'equip dels debutants, gran actuació de Marc Gasol i Rudy Fernández. El català, amb 15 punts i 8 rebots, ha estat el jugador més eficient sota la cistella dels "rookies", mentre que el mallorquí ha brillat des de la llarga distància en aconseguir 14 punts, 12 gràcies a quatre triples.

Actualitzat
Ja ha començat als Estats Units la gran festa del bàsquet nord-americà, l'All Star. Són tres dies en què els millors jugadors del món es reuneixen per oferir als aficionats bon bàsquet, bones esmaixades i bons triples. És tot un espectacle que ha obert el teló amb el partit dels "rookies", és a dir, el que juguen els millors debutants de la temporada. Entre ells, aquesta vegada hi havia Marc Gasol i Rudy Fernández, que han vist recompensada la bona feina en el seu debut a l'NBA en ser seleccionats per aquest partit. S'han enfrontat als jugadors de segon any, els anomenats "sophomores", i cal destacar el bon partit de tots dos malgrat que el seu equip ha acabat perdent per 116-122.

El partit s'ha jugat sota l'atenta mirada de Pau Gasol, que l'ha comentat per a la televisió. En Pau també té el seu paper destacat en aquest All-Star, ja que la matinada de dilluns jugarà el partit de les estrelles amb l'equip de l'Oest.
Anar al contingut