Götze, en un partit amb el Dortmund (EFE)

Götze marca de penal el gol del triomf del Dortmund (0-1) contra el City de Guardiola

El conjunt alemany s'ha imposat al Manchester City en el primer partit de la novena edició de la Copa Internacional de Campions, que es disputa als Estats Units

El migcampista Mario Götze ha marcat de penal pel Borussia Dortmund, que s'ha imposat per 0-1 al Manchester City en el primer partit de la novena edició de la Copa Internacional de Campions, jugat a l'estadi Soldier Field de Chicago.

L'únic gol del partit ha arribat en el minut 28 de la primera part, quan l'equip anglès ha estat castigat amb un penal provocat pel defensa ucraïnès Oleksandr Zintxenko. Tots dos equips han posat sobre la gespa els seus jugadors més joves per donar-los rodatge de cara a la nova temporada.

Tot i la derrota, Pep Guardiola s'ha mostrat satisfet.

"Hem fet moltes coses bones. Tot just portem una setmana d'entrenament i estic satisfet amb el rendiment dels jugadors."

El Manchester City tornarà a la competició del torneig dimecres vinent per enfrontar-se amb el Liverpool al MetLife Stadium d'East Rutherford (Nova Jersey). I el Dortmund jugarà diumenge contra el Liverpool al Bank of America Stadium de Charlotte (Carolina del Nord).