Actualitat blanc-i-blava

Gorka Iraizoz esquiva parlar del seu futur, tot i que podria tenir una oferta de l'Athletic de Bilbao

Amb dos porters de primeríssim nivell com són Kameni i Gorka Iraizoz, la secretaria tècnica té una autèntica patata calenta a la porteria. Kameni ha estat el porter de la Lliga i Iraizoz ha brodat les seves actuacions a la UEFA, de manera que el club no té més remei que vendre'n un en cas que arribi una bona oferta. Aquesta situació sembla que afecta especialment Iraizoz, que interessa a l'Athletic de Bilbao i que fa la sensació que no se sent ben valorat a l'Espanyol.

Actualitzat

El porter navarrès, que suposadament té una oferta de l'Athletic de Bilbao, ha esquivat avui parlar sobre el seu futur. "El que jo penso l'hi dic a la meva família i a la meva dona. Tinc contracte fins al 2010 i només penso en el partit contra el Deportivo de la Corunya. Després, ja es veurà", ha explicat.

Iraizoz, que ha deixat entreveure que havia parlat amb gent de l'Athletic de Bilbao, ha suggerit als periodistes que preguntessin sobre això al director esportiu de l'Espanyol, Paco Herrera, i al president, Daniel Sánchez Llibre.

De cara al partit contra el Deportivo, Riera i Iván de la Peña s'han afegit a la llista de lesionats i, per tant, són baixa segura. Moisés és dubte en una jornada en què l'equip no s'hi juga res, però en què Raúl Tamudo, màxim golejador de la història de l'Espanyol, rebrà un homenatge per part de l'afició i del club. I és que la gesta al Camp Nou és de les que no s'obliden mai.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut