Golejada enganyosa del Reial Madrid sobre l'Alabès (3-0)

Un gol en fora de joc de Benzema ha avançat els blancs. L'Alabès, que ha disposat de prou ocasions per empatar el partit, ha encaixat els altres dos gols en els últims cinc minuts.

Jordi FargasActualitzat

El Reial Madrid s'ha emportat els tres punts a casa davant l'Alabès amb una golejada enganyosa (3-0). Zidane ha donat descans a Ramos, Marcelo i James, i ha proposat una defensa formada per Danilo, Varane, Pepe i Nacho. Encara no s'havien jugat deu minuts, però, ha hagut de canviar els plans. Varane s'ha lesionat, i ha hagut d'entrar Carvajal en el seu lloc, i ha provocat tot un seguit de canvis de posició.

Abans d'aquest moment, els blancs no havien inquietat la porteria dels bascos. Només algun xut desviat. I tot ha continuat igual. L'Alabès, tancat al darrera i defensant-se bé i provant alguna sortida ràpida al contraatac, però sense inquietar Kiko Casilla, que avui també ha tornat a ser titular. L'absència de Marcos Llorente, que no ha pogut jugar ja que el Reial Madrid ho impedeix en el contracte de cessió, ha estat clau per als vitorians, ja que pels seus peus és per on passa tot el joc ofensiu del seu equip.

En el minut 27 ha arribat el primer xut entre els tres pals. L'ha fet Cristiano, però Pacheco no ha tingut cap problema per aturar-lo. I en el minut 31, la polèmica. Carvajal envia una pilota a Benzema, que es trobava en posició de fora de joc. Benzema la torna a enviar a Carvajal, que arriba fins a la línia de fons i l'ha deixat enrere perquè el mateix Benzema marqués amb un xut col·locat.

Fins al descans, només Gareth Bale ha tornat a portar perill a la porteria visitant, amb una rematada excessivament creuada.

La segona part s'ha iniciat sense canvis en cap dels dos equips, però sí en l'ambició. L'Alabès ha volgut tenir la pilota i li ha pres a l'onze de Zidane. Deyverson hauria pogut fer l'empat amb una rematada de cap des de molt a prop, quan tot just se n'havien disputat dos minuts, en una jugada en què els blancs havien reclamat una falta sobre Kiko Casilla.

Encara més clara ha estat l'oportunitat que els bascos han desaprofitat  en el minut 60. Després d'una llarga jugada d'atac, Edgar, completament sol, ha rematat massa creuat quan semblava que el més fàcil era fer l'empat.

I sis minuts més tard, ha estat Edgar qui ha penjat una pilota perquè Deyverson, una altra vegada amb el cap, rematés desviat.

Encara un altre avís: en el minut 70, servei de falta de Romero i cop de cap suau de Manu García, pentinant la pilota molt a prop de la porteria d'un Kiko Casilla, que ja estava batut.

Semblava que l'empat acabaria arribant, i més quan Zidane ha fet els canvis, i ha donat entrada a Kovacic en el lloc de Modric i a Lucas Vázquez en el lloc de Benzema per reforçar el mig del camp.

Per part de l'Alabès, Pellegrino s'ho ha jugat tot i ha fet entrar Romero, Katai i Santos per buscar amb més força la porteria de Kiko Casilla. Però l'aposta li ha sortit malament, i, en una contra, Isco ha fet el segon, que pràcticament sentenciava el partit quan quedaven només cinc minuts per al final. Només tres minuts més tard, xut de falta de Bale al travesser, i Nacho ha estat el més ràpid en arribar al refús per fer el tres a zero, un marcador massa ampli pels mèrits dels uns i dels altres.