Futbol Sala

El Barça Lassa debuta a la Copa Intercontinental amb una golejada contra el feble Elite Futsal (8-0)

El proper compromís dels blaugrana serà aquest dimecres, contra el Magnus, del Brasil, també en directe per Esport3

Sebas GuimActualitzat

Victòria còmoda del Barça Lassa en el seu debut a la Copa Intercontinental de futbol sala, que es disputa a Tailàndia. Els d'Andreu Plaza han golejat amb facilitat el feble Elite Futsal, dels Estats Units, per 8 a 0.

Assistit per Leo Santana, Esquerdinha ha inaugurat el marcador, als 5 minuts de partit. A partir d'aquí, Joselito s'ha lluït amb una canonada per l'escaire. L'equip nord-americà, format bàsicament per jugadors de l'Amèrica Llatina, s'ha acabat d'enfonsar poc abansa del descans, quan el defensa Zúñiga ha desviat a gol un xut d'Adolfo.

La segona part s'ha iniciat amb dos gols de Ferrao. El primer, a la mitja volta, i el segon, d'un xut creuat, amb la cama esquerra.

Dyego, Esquerdinha i Adolfo han evidenciat l'enorme superioritat blaugrana i han sentenciat el partit amb el 8 a 0 final.

Dimecres, a dos quarts de dues del migdia, el Barça disputa el segon i últim partit de la fase de grups, contra el brasiler Magnus Futsal, un rival de més entitat per als d'Andreu Plaza. Ofert per Esport3.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut