Russell Westbrook i James Harden han protagonitzat un duel elèctric (EFE)
Bàsquet

Golden State Warriors, Houston Rockets i Washington Wizards, a dos triomfs de les semifinals de conferència

El triple doble estratosfèric de Westbrook (51 punts, 10 rebots i 13 assistències) no ha servit als Thunders per empatar la sèrie amb els Rockets de Harden (35 punts)

Actualitzat

No hi ha hagut marge per a la sorpresa en la jornada de l'NBA, que s'ha saldat amb tres victòries locals en tres partits. Els Golden State Warriors han posat el 2-0 en l'eliminatòria amb una victòria folgada (110-81) davant els Portland Trail Blazers. En absència de Kevin Durant, tocat, els Warriors han funcionat com a equip, amb Stephen Curry (19 punts) dirigint les operacions. 

El duel que més s'esperava no ha decebut: d'una banda els Houston Rockets s'han apuntat el 2-0 davant els Oklahoma City Thunder (115-111), però de l'altra, Russell Westbrook li ha guanyat la partida individual a James Harden en inscriure el primer triple doble de la història en superar la barrera dels 50 punts: Westbrook ha anotat 51 punts, ha capturat 10 rebots i ha repartit 13 assistències. Aquests números espectaculars, però, no han evitat la derrota dels seus. A l'altra banda, Harden ha anotat 35 punts, que, juntament amb els 22 d'Eric Gordon i els 21 de Lou Williams, han contrarestat la gesta de Westbrook.

Finalment, també els Wizards es troben a dos triomfs de les semifinals de conferència, en el seu cas de l'Est, després sotmetre els Atlanta Hawks (109-101). John Wall (32 punts) i Bradley Beal, que s'ha destapat a l'últim quart anotant 16 punts, han estat els referents de l'equip de la capital.     

Anar al contingut