Alfons Godall durant l'entrevista a Catalunya Ràdio.
Alfons Godall durant l'entrevista a Catalunya Ràdio.
Barça

Godall creu que seria molt positiu per al Barça recuperar Ferran Soriano

Alfons Godall, vicepresident de l'àrea social del FC Barcelona i aspirant a la presidència, ha admès avui que seria molt positiu per al club recuperar l'exvicepresident econòmic Ferran Soriano. En unes declaracions a Catalunya Ràdio, Godall ha justificat la seva afirmació sobre Soriano en què la gestió econòmica de l'ara president d'Spanair "va ser exemplar" quan va dirigir els destins econòmics de l'entitat barcelonista.

Actualitzat
Sobre Sandro Rosell, també exvicepresident i que és un dels favorits per ocupar la presidència del club, Godall ha assegurat que té "un projecte totalment alternatiu" al model actual. "El model esportiu de Sandro és Sandro en si mateix, i canviarà d'entrenador més sovint, i serà un model més inestable, de no tanta programació", ha dit.

Godall, que compta amb el suport de Joan Laporta, així com d'una part de la junta directiva del club, està expectant per conèixer el projecte de Rosell. "Si el seu pla és canviar coses, que ens expliqui quines, perquè així -el club- funciona molt bé, i si no ve a canviar res, llavors que ens expliqui per què es presenta", ha indicat.

També s'ha referit a la composició de la plantilla amb vista a la temporada que ve. En aquest sentit, Godall es mostra convençut que "tard o d'hora" Cesc Fàbregas (Arsenal) tornarà al Barça: "Això ho tenim claríssim tots". El vicepresident s'ha compromès a no involucrar-se en el món polític, en el cas que sigui elegit president de l'entitat, encara que "sense renunciar, de cap manera" al catalanisme del Barça.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut