Futbol

Girona i Sabadell firmen un empat estèril a Montilivi (0-0)

En el derbi català de la jornada, Girona i Sabadell han empatat a zero a Montilivi. La falta de capacitat ofensiva i la imprecisió han condemnat els dos equips, i de poc els serveix el punt sumat

Actualitzat

A Montilivi, el partit s'ha iniciat amb més intensitat per al conjunt local, que en només 10 minuts ha provocat una errada de Nauzet. Sanzada, per centímetres, no ha enviat la pilota al fons de la porteria. Granell i Coris també han enviat perill a la porteria arlequinada i abans de la mitja hora de partit, Antonio Hidalgo s'ha vist obligat a abandonar el terreny de joc per lesió. La capacitat ofensiva del Sabadell ha estat nul·la, amb un Aníbal sol davant. El Girona ha mostrat una cara més ofensiva, amb robatori de pilotes i aprofitant les accions a pilota parada. En una d'aquestes, servida per Granell, Jandro ha enviat la pilota fora per sobre del travesser. Felipe i Coris també ho han intentat.

En la segona part, conscient de la necessitat, el Sabadell ha sortit per totes. Els intents han estat dels visitants i Becerra n'ha salvat un parell. Aníbal, amb una rematada massa alta, ha firmat la primera ocasió clara del segon temps. Pels gironins l'ha protagonitzat Ramalho que, en rematar una falta lateral servida per Granell, ha enviat la pilota al pal. Aníbal, abans del final, també ha demanat el canvi per un cop al genoll i Crespí ha tornat després de complir tres partits de sanció. La imprecisió ha estat la protagonista en els últims minuts d'un partit que ha acabat amb taules a Montilivi. Un punt que serveix de poc per als dos equips.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut