Naranjo celebrant el gol anotat a Montilivi (LaLiga)
Segona Divisió

Girona i Nàstic empaten a Montilivi en un partit poc vistós, però molt treballat (1-1)

Girona i Nàstic han empatat a Montilivi en un derbi en què, en només vint minuts, Lekic ha acabat expulsat. Naranjo al cap de trenta minuts ha fet el gol grana mentre que Mata, a la segona i des del punt de penal, ha empatat.

Al Girona i al Nàstic els ha costat molt aconseguir el control del partit a Montilivi. Massa faltes, poca circulació de pilota i molt joc vertical s'ha vist en els primers minuts. De fet, en una d'aquestes accions, Lekic ha vist la segona targeta groga i ha acabat expulsat. El serbi ha acabat a terra després d'heure-se-les amb Iago Bouzón. La inferioritat numèrica ha semblat esperonar els gironins mentre que els grana anaven despertant-se. Just abans de la mitja hora, Naranjo ha acabat una contra per fer el primer gol i treure completament la son de tots els assistents. Sense un dels puntes, el Girona no ha baixat els braços i ha disposat de dues bones ocasions. Una de Mata en una sortida en fals de Reina i l'altra d'Aday que ha acabat amb una rematada que ha allunyat Pablo Marí. Els de Vicente Moreno han sabut gestionar bé el marcador amb el qual han marxat amb avantatge al descans.

Becerra ha salvat una acció d'Emaná a la represa quan el Girona ha avançat amb una circulació lenta de la pilota. La millor ocasió pels de Machín ha arribat de les botes de Lejeune que amb un xut des de mig camp ha dirigit la pilota al travesser. El Nàstic no ha trobat com fer el segon per sentenciar el partit i Machín ha fet debutar Cristian Herrera i Maffeo. El davanter ha compartit amb Borja una bona ocasió fins que Mata ha caigut dins de l'àrea per una agafada de Iago Bouzón. El madrileny ha estat l'encarregat de transformar la pena màxima. El Girona s'ha animat i en el tram final, el grana n'han tingut una de bona a partir de Stephane mentre que Cristian Herrera també ha pogut anotar.