El sorteig de la tercera ronda de la Copa del Rei celebrat a Madrid (Foto: RFEF).
Futbol

Girona-Alabès, Xerez-Lleida i Burgos-Nàstic, enfrontaments de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei

El sorteig de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei s'ha celebrat i han quedat els següents emparellaments: Girona-Alabès, Xerez-Lleida i Burgos-Nàstic. Els tres equips catalans s'enfrontaran a partit únic el 16 d'octubre. El Sant Andreu ha quedat exempt i passa a la ronda següent on es veurà les cares amb un equip que juga competició europea.

Actualitzat
El sorteig de la tercera eliminatòria de la Copa del Rei s'ha celebrat i han quedat els següents emparellaments: Girona-Alabès, Xerez-Lleida i Burgos-Nàstic. Els tres equips catalans s'enfrontaran a partit únic el pròxim 16 d'octubre. El Sant Andreu ha quedat exempt i passa a la ronda següent on es veurà les cares amb un equip que juga competició europea.

Els quatre equips catalans que es mantenen vius a la competició de la Copa del Rei han conegut aquest divendres a la tarda el seus rivals. Mentre que el Sant Andreu ha quedat exempt i jugarà la pròxima ronda contra un equip que disputa competició europea, Girona, Lleida i Nàstic hauran de guanyar els seus respectius rivals a partit únic per passar a la següent eliminatòria. El Girona és l'únic equip que jugarà a casa, ja que el Lleida visitarà el camp del Xerez i el Nàstic, el del Burgos.

La tercera ronda és a partit únic i es disputarà el 16 d'octubre. Els equips que guanyin el partit disputaran la següent ronda contra un "Primera", un equip que disputi competició europea.
Anar al contingut