Giovanni s'ha revaloritzat al Mallorca i és indiscutible amb Mèxic (Foto: Reuters)
Futbol

Giovani dos Santos, la prioritat de l'Espanyol per reforçar l'atac

L'Espanyol té com a objectiu número u el mexicà Giovani dos Santos per reforçar el seu atac, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. D'acord amb aquesta informació, Javier Aguirre ja ha parlat amb el seu compatriota per convèncer-lo de reforçar l'equip blanc-i-blau. Format als equips inferiors del Barça, Gio ha jugat l'última temporada en el Mallorca, on s'ha consagrat com el seu jugador més desequilibrant, tot i que no ha pogut evitar-ne el descens.

Actualitzat
L'Espanyol té com a objectiu número u el mexicà Giovani dos Santos per reforçar el seu atac, segons ha pogut saber Catalunya Ràdio. D'acord amb aquesta informació, Javier Aguirre ja hauria parlat amb el seu compatriota per convèncer-lo de reforçar l'equip blanc-i-blau. Format als equips inferiors del Barça, Gio ha jugat en l'última temporada en el Mallorca, on s'ha consagrat com el seu jugador més desequilibrant tot i que no ha pogut evitar-ne el descens.  

Aguirre coneix perfectament Dos Santos, a qui va dirigir a la selecció absoluta de Mèxic. I el jugador veuria de bon ull la seva incorporació amb un entrenador i en una ciutat que són del seu gust. Però la possibilitat que apareguin ofertes econòmicament més sòlides poden posar en perill l'operació.  
Anar al contingut