Buffon, en una intervenció als peus d'un jugador alemany (Reuters)

Gianluigi Buffon iguala el rècord d'internacionalitats d'un jugador europeu, establert per Iker Casillas

Casillas ha jugat 167 partits amb Espanya, la mateixa xifra a què ha arribat aquest dimarts el porter de la Juventuts en l'amistós d'Itàlia contra Alemanya

En l'amistós a Milà contra Alemanya, el porter italià Gianluigi Buffon ha igualat el rècord d'internacionalitats d'un jugador europeu, que va establir un altre porter, Iker Casillas, amb 167 partits. Amb 38 anys, el jugador de la Juventus encara no pensa en la retirada. Sembla que podrà superar la marca de l'internacional espanyol, però més lluny li queda el rècord del món, en poder de l'egipci Ahmed Hassan (184 partits).

Després del descans, el seleccionador Giampiero Ventura ha substituït Ventura pel porter del Milan Gianluigi Donnarumma, un jove de només 17 anys considerat ja l'hereu de Buffon. El partit, disputat a Milà, ha acabat amb empat a 0. Els alemanys han estat superiors a la primera meitat, mentre que els italians han gaudit d'ocasions per guanyar a la segona, especialment amb un xut al pal de Belotti en el minut 82.

En altres amistosos d'aquest dimarts, França ha empatat a 0 amb la Costa d'Ivori, Croàcia ha guanyat 0-3 Irlanda del Nord, Ucraïna ha superat 2-0 Sèrbia, Suècia ha derrotat 2-0 Hongria i Islàndia ha vençut Malta 0-2. La República Txeca i Dinamarca han firmat un empat sense gols, el mateix resultat amb què ha acabat el duel entre Àustria i Eslovàquia.