Futbol

Getafe, Reial Societat, Sporting, Mallorca i Llevant es desmarquen de la rebel·lió dels clubs de Primera

A la reunió convocada per José Maria del Nido per demanar una redistribució dels ingressos televisius de la Primera Divisió hi haurà algunes absències destacades. A més del Barça i el Reial Madrid, que no hi estan convidats, cinc clubs més ja han dit que no assistiran a la trobada. Els cinc equips que s'han desmarcat són el Getafe, la Reial Societat, l'Sporting de Gijón, el Mallorca i el Llevant.

Actualitzat
El president del Llevant i vicepresident de l'LFP, Francisco Catalán, ha assegurat que "tenim sobre la taula un compromís firmat amb més de 30 clubs de futbol de l'LFP, i entenem que des del moment en què no s'invita clubs com Barça i Madrid o no s'invita els 22 clubs de Segona A, no és lògic abordar temes d'aquesta importància on tots hi tenim coses a dir".

En aquest sentit, també s'ha manifestat el president del Getafe, Ángel Torres, que entén que s'han de canviar moltes coses. Torres ha afirmat que està d'acord amb "el que vol Del Nido, ja l'hi he dit, però no hi assistiré. És una qüestió de principis i les coses s'han de discutir dins l'òrgan."

El líder de la rebel·lió, el president del Sevilla José María del Nido, manté que "tots m'han dit que estan d'acord amb el repartiment. N'hi ha que posen uns matisos i n'hi ha que en posen uns d'altres. I aquí és on ens hem de trobar. Hi ha gent que està intentant boicotejar-ho i demanant personalment als presidents dels clubs que no hi assisteixin."

Atlètic, València i Vila-real, sí

A més del Sevilla i l'Espanyol, han confirmat la participació clubs importants com l'Atlètic de Madrid, el València i el Vila-real.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut