Espanyol

Getafe i Espanyol firmen un empat a 0 tot i els esforços de Sergio García per marcar

Getafe i Espanyol han empatat a zero en un partit en què cap dels dos equips ha aconseguit imposar el seu joc de forma clara sobre el rival. Els blanc-i-blaus s'han dedicat a defensar-se amb ordre i buscar les acciones ofensives amb pilotes llargues evitant el mig del camp del Getafe. Amb aquest plantejament, Sergio García ha estat el millor del seu equip.

Actualitzat

Getafe i Espanyol han empatat a zero en un partit en què cap dels dos equips ha aconseguit imposar el seu joc de forma clara sobre el rival. Els blanc-i-blaus s'han dedicat a defensar-se amb ordre i buscar les acciones ofensives amb pilotes llargues evitant el mig del camp del Getafe. Amb aquest plantejament, Sergio García ha estat el millor d'un equip que amb aquest punt seguirà una setmana més en la terra de ningú de la classificació.

En el minut 12 un xut des de fora de l'àrea molt potent de Lafita l'ha enviat a córner Kiko Casilla, després que la pilota li ha botat al davant. En la jugada següent el porter blanc-i-blau s'ha tornat a lluir en un mà a mà contra Ciprian, cedint un nou servei de cantonada. La primera advertència de l'Espanyol també ha arribat per la via del córner, en una rematada en el minut 22 de Sidnei. El Getafe controlava el ritme del joc, però no ha tornat a tenir més aproximacions amb perill tret d'un nou xut llunyà de Lafita que Casilla ha blocat a la segona.

Sergio García, el més llest

En el minut 57 Sergio García ha provocat una targeta groga pel porter del Getafe. Moyà, que s'ha lesionat en l'acció, volia allunyar la pilota i li ha acabat donant una puntada al davanter espanyolista que s'ha ficat pel mig. García ha tingut una bona ocasió en el minut 15, recollint un servei llarg de Casilla, però el porter Codina ha estat molt ràpid enviant la pilota a córner.

El capità de l'Espanyol ha donat mostres de la seva gran classe en el minut 77, quan envoltat de contraris ha trobat l'únic forat possible per xutar a porteria. La pilota, massa creuada, ha sortit fora per poc. L'última oportunitat clara de gol l'ha tinguda pels locals Pedro León, que ha agafat el relleu de Lafita en la segona part, en el minut 88, amb un potent xut que ha anat a parar al lateral de la xarxa de la porteria de Casilla.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut