Els jugadors blanc-i-blaus durant l'entrenament a la Ciutat esportiva Dani Jarque.
Espanyol

Germán Parreño, el porter de la Copa, dubte contra l'Alcorcón per una sobrecàrrega muscular

L'Espanyol ha tornat aquest dilluns a la feina per preparar la remuntada contra l'Alcorcón en la Copa i mirant d'oblidar l'última derrota en la Lliga, contra el Madrid. Ha estat una sessió de recuperació dels titulars, sense David López ni Thievy. Per al partit de Copa, el porter Germán Parreño és dubte per una sobrecàrrega muscular. Sigui com sigui, l'Espanyol buscarà contra l'Alcorcón la primera victòria del 2014.

Actualitzat

L'Espanyol ha tornat aquest dilluns a la feina per preparar la remuntada contra l'Alcorcón a la Copa i mirant d'oblidar l'última derrota en la Lliga, contra el Madrid. Ha estat una sessió de recuperació dels titulars, sense David López ni Thievy. Per al partit de Copa, el porter Germán Parreño és dubte per una sobrecàrrega muscular. Sigui com sigui, l'Espanyol buscarà contra l'Alcorcón la primera victòria del 2014.

A part del dubte de Germán Parreño, David López tampoc ha entrenat amb el grup. El blanc-i-blau pateix una lesió a la musculatura isquiotibial esquerra i la seva presència pel partit de Copa no està garantit. De fet, López ja es va perdre l'últim enfrontament de Lliga amb el Madrid. La presència al partit de Copa del lateral Juan Fuentes, que va acabar el partit de diumenge amb una contusió a la cama esquerra, no sembla -si no hi ha sorpresa- que hagi de perillar.

Per la seva banda, Thievy Bifouma no s'ha presentat a l'entrenament perquè es troba a casa seva recuperant-se del quadre d'angoixa. El futur del davanter és una incògnita però l'Espanyol ha refusat l'oferta del Rennes francès.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut