Gerardo Martino ha dirigit l'Atlanta United a la final de la conferència est (@ATLUTD)
Futbol internacional

Gerardo "Tata" Martino, escollit millor entrenador de l'any a la MLS

El tècnic argentí, que jugarà la final de conferència amb l'Atlanta United FC, ha rebut el premi atorgat per mitjans, clubs i jugadors

Actualitzat

Gerardo "Tata" Martino és l'home de moda de la Major League Soccer (MLS), la lliga nord-americana de futbol. Després de classificar el seu Atlanta United FC per a la final de conferència que jugarà contra el New York Red Bull, aquest dimarts, el tècnic argentí ha rebut el premi a millor entrenador de la competició, un premi que decideixen mitjans, clubs i jugadors.

En la seva segona temmporada al club, Martino ha convertit la franquícia en un equip guanyador i ha acabat segon de l'est en la temporada regular. En els play-off pel títol, l'Atlanta United ha eliminat el New York City per un resultat global de 4-1 i jugarà la final de la conferència est contra l'altre equip novaiorquès, el New York Red Bull.

El bon nivell esportiu de l'equip ha fet que el "Tata" Martino es convertís en un ídol entre els aficionats del club i en el duel de semifinals de conferència li van oferir un mosaic amb el lema "No tots els herois porten capa, però el nostre sí. Gràcies, Tata!". Malgrat tot, el tècnic argentí ja ha anunciat que no continuarà a la banqueta de l'Atlanta United la temporada vinent.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut