Barça

Gerardo Martino vol un bon partit del Barça davant l'Almeria per esborrar el record de la derrota a Anoeta.

Gerardo Martino ha reconegut que el record de la derrota de l'última jornada de Lliga davant la Reial Societat serà molt present en el partit d'aquest diumenge contra l'Almeria. Contra els andalusos, espera veure la millor versió del seu conjunt, la que va derrotar el Manchester City. Jordi Alba, amb l'alta mèdica, ha entrat en la convocatòria.

Actualitzat

Jordi Alba és la gran novetat de la convocatòria per a l'enfrontament contra l'Almeria d'aquest diumenge (21:00 hores) al Camp Nou. El lateral ha rebut l'alta mèdica i està entre els 18 de la convocatòria, d'on ha caigut Pinto, que no s'ha recuperat de la lumbàlgia. A més de les baixes per lesió de Piqué, Cuenca i Dos Santos, l'entrenador Gerardo Martino ha deixat fora de la llista Montoya, Sergio Roberto i Afellay.

La derrota de la setmana passada davant la Reial Societat marcarà el duel contra l'Almeria. "El fet de no haver tingut l'actuació esperada a Sant Sebastià evidentment ens obliga molt més en el partit de demà. I no només pel fet de guanyar, sinó també de jugar conforme a les nostres possibilitats", ha reconegut l'entrenador Gerardo Martino. Més que el rival, li preocupa l'estat dels seus jugadors: "Podem ser el Barça de fa 10 dies o correm el risc de ser el de fa sis".

El tècnic no té "cap dubte que la reacció de l'equip serà immillorable". Per l'argentí, "tot en la lliga depèn de nosaltres, però hem de guanyar tots els partits que resten". La clau però no està en només el resultat, sinó també en el joc ja que "tenim més possibilitats de guanyar si juguem com ho vam fer a Manchester que com ho vam fer a Sant Sebastià".

El Tata Martino ha basat la millora de l'equip en l'aspecte colectiu, ja que "el funcionament de l'equip ajuda a la millor expressió individual, i els ajuts individuals, els moments brillants de cada jugador, resoldrien un partit puntual però no ens donarien cap possibilitat de futur". Creu que el Barça "té la necessitat ràpida de fer un bon partit i guanyar-lo".

Respecte al derbi madrileny entre els altres dos equips implicats en la lluita per la Lliga, Reial Madrid i Atlètic, l'entrenador blaugrana ha afirmat que "la nostra responsabilitat és guanyar el partit contra l'Almeria", i un cop aconseguit això, "si es pot retallar millor, si es pot igualar millor, però enfocats en fer el que ens toca, en millorar futbolísticament perquè sinó per més que els números acompanyin tindrem poques expectatives".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut