Tenis

Gerard Piqué, xiulat per alguns espectadors al Masters 1000 de Madrid

El jugador català del FC Barcelona ha assistit al torneig en directe i la seva presència ha provocat que molts aficionats reaccionessin amb xiulets i insults quan la seva imatge ha estat projectada pels videomarcadors de la Caja Màgica

Actualitzat

Gerard Piqué ha estat el protagonista involuntari al Masters 1000 de Madrid de tenis. El jugador català del FC Barcelona ha assistit a veure el torneig en directe i la seva presència ha provocat que molts aficionats reaccionessin amb xiulets i insults quan la seva imatge ha estat projectada pels videomarcadors de la Caja Mágica.

Piqué estava veient el duel entre l'alacantí David Ferrer i el kazakh Kukuixkin quan el jutge de cadira s'ha vist obligat a aturar el joc per la xiulada del públic al futbolista blaugrana. Alguns espectadors han xiulat, han insultat i fins i tot s'ha pogut sentir algun crit d'"Hala Madrid" dirigit al futbolista català. Piqué s'ha pres amb bon humor i ironia la reacció dels aficionats i ha seguit veient el matx des de la seva localitat.

Els xiulets s'han repetit poc després quan ha sonat per la megafonia l'últim gran èxit de Shakira, parella del futbolista. Piqué s'ho ha pres amb humor i rialles, i ha seguit veient el partit acompanyat de quatre persones en una llotja d'un dels fons de la pista.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut