Roberto, Messi, Mascherano i Piqué, durant l'entrenament d'aquest dimarts
Futbol

Gerard Piqué torna a la convocatòria del Barça de cara al partit contra el Celta

El central barceloní, que ja ha complert la sanció de quatre partits, és la principal novetat de la llista de Luis Enrique per enfrontar-se al Celta aquest dimecres

Actualitzat

Gerard Piqué és la gran novetat de la llista de convocats del Barça per al partit de la cinquena jornada de Lliga, aquest dimecres (20.00) al camp del Celta. El central barceloní ja ha complert els quatre partits de sanció per la targeta vermella que va veure en el partit de tornada de la Supercopa d'Espanya i, per tant, ja està a disposició de Luis Enrique per jugar també a la Lliga.

Piqué entra en la llista pel davanter Sandro, que en queda fora per una contusió a la cama esquerra. Respecte a la resta, no hi ha canvis. Douglas, que ha participat en els últims entrenaments amb certa normalitat, encara no està a punt. També estan de baixa per lesió Rafinha, operat aquest mateix dimarts, Bravo i Vermaelen. Per completar la llista de 18, Luis Enrique ha tornat a cridar el migcampista del filial Gerard Gumbau.

La convocatòria la formen: Ter Stegen, Masip; Alves, Sergi Roberto, Piqué, Mascherano, Bartra, Mathieu, Alba, Adriano, Busquets, Rakitic, Iniesta, Gumbau, Neymar, Messi, Suárez i Munir.

Anar al contingut