Futbol

Gerard Piqué és rebut amb insults a l'entrenament de la selecció espanyola a Las Rozas

El jugador del FC Barcelona s'ha incorporat a la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas l'endemà del referèndum a Catalunya i ha estat rebut amb crits de "Piqué, cabrón, fuera de la selección" i "Piqué, cabrón, eres español"

Actualitzat

Gerard Piqué s'ha incorporat aquest dilluns a la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas per afrontar el partit de classificació del Mundial del 2018 contra Albània que es disputarà divendres que ve a Alacant. L'endemà de les càrregues policials durant el referèndum de l'1 d'octubre a Catalunya, el defensa del FC Barcelona ha reiterat les seves crítiques a l'actuació desproporcionada de les forces de seguretat espanyoles, que van provocar 893 ferits.

Piqué ha fet un retuit a un vídeo on es veia un policia disparant una pilota de goma i ha utilitzat una frase pronunciada per la vicepresidenta del govern espanyol, Soraya Sáenz de Santamaría, per deixar en evidència la seva versió sobre l'actuació policial a Catalunya durant tota la jornada d'ahir.

A l'entrenament d'aquest dilluns a la tarda de l'equip que dirigeix Julen Lopetegui, la Guàrdia Civil ha retirat pancartes que eren ofensives, com una que qualificava Piqué de "vomitiu". En una sessió oberta pels aficionats a Las Rozas, el central català ha estat rebut amb crits i insults com "Piqué, cabrón, fuera de la selección" i "Piqué, cabrón, eres español" quan ha saltat a la gespa en un ambient molt hostil.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut