Gerard Piqué amb la selecció espanyola (Reuters)
Barça

Gerard Piqué: "Si jugo per Espanya és perquè de veritat sento que hi he de jugar"

El central del Barça torna a explicar la seva posició respecte a la selecció espanyola en una entrevista al suplement del diari "El Mundo"

Javier GarcíaActualitzat

Gerard Piqué ha concedit una entrevista a "Papel"', el suplement del diari "El Mundo". El defensa ha parlat sobre diferents temes que envolten el Barça, Espanya, Catalunya i la seva personalitat. A la web del suplement hi ha un avanç d'aquesta entrevista. "Si jugo per Espanya és perquè de veritat sento que hi he de jugar. Primer, perquè tenim una selecció que és la rehòstia i, segon, perquè ara mateix sóc espanyol. Sento que he d'estar allà i ajudar els meus companys", comenta el català. Piqué ha parlat alguns cops sobre el futur de Catalunya i per aquest motiu ha estat criticat i assenyalat com a independentista. El central ho explica: "No té res a veure estar a favor del referèndum amb estar a favor de la independència. No hi ha cap problema amb això. El problema és que aquesta informació es ven d'una manera o d'una altra segons els canals i molta gent s'ho creu."

"No sé el que passarà en un futur però la situació política és la que és i no m'hi puc ficar, ni un sentit ni en un altre, perquè ja sabem com és això: tot es polaritza. Sóc una figura pública i la meva posició crec que és la correcta", afegeix. Pel que fa a la seva manera de ser i de fer, explica: "Sembla que ens hem de comportar de la manera que marca la societat i no podem sortir d'aquella línia. I a mi, a vegades, m'agrada sortir-ne." Piqué, des de fa temps, es troba al punt de mira dels mitjans pels seu comportament fora del terreny de joc, sobretot pels seus tuits. 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut