Lliga de Campions

Gerard Piqué: "Si el Barça i el City juguem amb el mateix estil, s'imposarà la qualitat dels jugadors"

El defensa del Barça ha explicat que està molt motivat per al partit de demà i s'ha desfet en elogis cap al Manchester City de Guardiola

Oriol LlachActualitzat

Gerard Piqué ha comparegut davant dels mitjans de comunicació per valorar com encara el FC Barcelona un dels partits més especials de la temporada, el partit de Champions contra el Manchester City de Pep Guardiola.

El tècnic català ha desenvolupat una autèntica revolució en el club anglès i això el defensa del Barça ho té molt clar: "El City és un equip completament diferent de l'etapa de Pellegrini. Guardiola els ha fet veure el futbol d'una altra manera, ells tenen un estil semblant al nostre, pressió molt a dalt i lluita constant per la possessió de la pilota".

Justament, el Barça ha preparat el partit contra els anglesos sense renunciar al seu estil, per tant, el partit de dimecres serà un enfrontament entre filosofies germanes del futbol: "La pressió alta l'hem treballat molt des que Luis Enrique és l'entrenador del Barça, robar la pilota a dalt i generar ocasions. Si els dos juguem el mateix estil, s'imposarà la qualitat dels jugadors" ha explicat Gerard Piqué.

El central del Barça té molt clar que, amb el calendari a la mà, el partit de dimecres és un dels més importants de la fase de grups: "Estem en aquest grup per classificar-nos i ser primers. Si guanyem demà farem un pas de gegant, però després haurem de guanyar més partits."

Sobre el seu polèmic comiat de la selecció espanyola després del Mundial del 2018, Gerard Piqué ha volgut aclarir abans de respondre que només acceptaria una sola pregunta: "La decisió és ferma. En aquell moment em vaig escalfar per aquella notícia que és falsa. Ningú m'ha fet fora d'enlloc com diuen, ni la premsa ni el twitter ni la titella de Florentino, si el míster em convoca per al Mundial allà hi seré, però ja en tinc prou i ja és hora de fer un pas al costat per deixar lloc a les noves generacions."

En un pla més personal, Gerard Piqué ha explicat a què es referia quan va declarar en el programa "Fora de Sèrie" dijous passat que va estar a punt de deixar-ho tot: "Vaig perdre la motivació i vaig estar a punt de deixar la selecció i el Barça. Tinc la sort que no em faltarà de res. Després del mundial del 2014 vaig parlar amb Vicente Del Bosque, no volia continuar i ell em va convèncer que no marxés. Al Barça, l'arribada de Luis Enrique em va fer recuperar la motivació i em vaig imposar a mi mateix que havia de tornar a dalt de tot i ara em sento molt feliç i espero estar molts anys així"

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut