Arbeloa, durant el seu discurs a l'afició del Bernabéu
Futbol

Gerard Piqué respon Arbeloa amb un lacònic tuit "I hate Christian Laettner"

La resposta del central blaugrana després de la celebració del Reial Madrid per la "undécima" fa referència al títol d'un documental sobre aquest exjugador de l'NBA habitualment suplent i tristament cèlebre per trepitjar un rival

Actualitzat

Gerard Piqué i Álvaro Arbeloa han tornat a protagonitzar una nova polèmica. El central del Barça no ha tardat a aparèixer a Twitter després que ahir, durant la celebració del títol de Champions al Santiago Bernabéu, Arbeloa es va recordar d'ell en el seu discurs a l'afició del Reial Madrid. Aquesta no va ser l'única referència a Piqué durant la celebració. L'afició blanca també es va recordar del jugador blaugrana amb crits de "Piqué, cabrón, saluda al campeón".

Per la seva part, Piqué ha respost amb aquesta piulada: "I hate Christian Laettner", el títol d'un documental sobre aquest exjugador de l'NBA habitualment suplent i tristament cèlebre per trepitjar un rival. Laettner va ser seleccionat pel combinat nacional dels Estats Units, que va participar en els Jocs Olímpics de Barcelona de 1992 sense haver debutat en l'NBA. Un missatge que podria fer referència a la poca presència que ha tingut Arbeloa aquesta temporada.

Anar al contingut