Gerard Piqué ha respost amb ironia una enquesta de la Cadena SER (EFE)
Barça

Gerard Piqué respon amb ironia una enquesta de la Cadena SER on es preguntava quan forçaria la cinquena targeta groga

El jugador del Barça va acabar el partit contra el València sense forçar la cinquena targeta groga i es va trobar que l'emissora radiofònica especulava amb convenciment que sí que ho faria

Actualitzat

La Cadena SER va promoure una enquesta entre els seus seguidors a través de les xarxes socials preguntant en quin moment del partit que enfrontava el FC Barcelona i el València Gerard Piqué provocaria la targeta groga per completar el cicle de cinc targetes i, així, perdre's l'enfrontament contra el Granada de diumenge. D'aquesta manera, el defensa blaugrana podria encarar, sense preocupar-se de ser sancionat, un mes d'abril molt carregat de compromisos complicats com ara la visita del Sevilla al Camp Nou (dimecres 5 d'abril), el clàssic contra el Reial Madrid (23 d'abril) o el derbi contra l'Espanyol (30 d'abril).

El jugador del Barça va acabar el partit sense veure cap targeta groga sense ser conscient de la iniciativa promoguda per l'emissora de ràdio. Això sí, tan bon punt se'n va assabentar en acabar el partit, Gerard Piqué va respondre amb la seva particular ironia:

Després de superar les 12.000 participacions, Gerard Piqué va anunciar que "mai més" concediria una entrevista a la Cadena SER.

 

Anar al contingut