Futbol

Gerard Piqué recupera la seva millor versió per sostenir la defensa del Barça

El dorsal 3 del Barça es va multiplicar i va ser el baluard de l'equip en un partit molt exigent per a la defensa blaugrana. La seva actuació li ha valgut la felicitació del seu ídol i antic company, Carles Puyol

Actualitzat

A principi de la temporada, Gerard Piqué va admetre que estava lluny del seu millor nivell i que li caldria esforçar-se molt per tornar a comptar-se entre els millors centrals del món. Aquest diumenge, en un clàssic molt exigent per a la defensa blaugrana, el jugador barceloní va tornar a fer una actuació memorable, confirmant la línia ascendent del seu joc.

Després de provar la banqueta en alguns partits a l'inici de temporada, Piqué s'ha consolidat com a element indispensable de la defensa del Barça, fent parella normalment amb Mascherano, o també amb Jérémy Mathieu, golejador aquest diumenge davant el Reial Madrid.

En els moments de màxim domini de l'equip blanc, Piqué va ser l'escull més difícil de superar pels d'Ancelotti. El central barceloní va recuperar 6 pilotes i va interceptar 5 atacs més, incloent-ne algun que ja semblava gol.

La bona actuació de Piqué no va passar desapercebuda per l'excapità del Barça i antic soci a l'eix de la defensa, Carles Puyol, que el va felicitar a través de les xarxes socials.  

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut