Barça

Gerard Piqué: "Quan queda tan poc, el físic no importa, és tot de cap"

El blaugrana és conscient de la vital importància i de la complicació que tenen els últims quatre partits de l'equip, que els poden fer guanyar el triplet aquesta temporada

Actualitzat

Gerard Piqué ha parlat en roda de premsa abans de l'enfrontament contra l'Atlètic de Madrid aquest diumenge, partit que si el Barça guanya es convertirà matemàticament en campió de Lliga. "La vull guanyar, m'és igual quan ni com", explica respecte al partit de Lliga de diumenge.

Piqué és conscient de la importància dels últims quatre partits que resten per acabar la temporada: "Hem de tancar la Lliga, després la final de Copa i la Champions i queda un mes molt excitant amb moltes coses per disfrutar" però "tinc la sensació pel que llegeixo i percebo que hem guanyat el triplet, però encara no hem guanyat res. Hem de tocar de peus a terra". Un mes molt complicat, sobretot a nivell psicològic, i Piqué n'és conscient: "Quan queda tan poc, el físic no importa, és tot de cap".

Respecte a la final de la Champions League, que tindrà lloc el pròxim 6 de juny contra la Juve, el blaugrana és conscient que "serà una final molt difícil, contra un equip històric i d'un gran nivell. Tot i ser italià no és ni molt menys defensiu i ja ho va demostrar al Bernabéu". Tot i tenir de rival la Juve, Gerard Piqué confessa que "abans de retirar-me m'agradaria jugar una final de Champions amb el Madrid. M'agradaria viure-la com a jugador, però ara hem de disfrutar d'aquesta" contra la Juventus.

Gerard Piqué està content amb la temporada que ha fet l'equip i amb la seva a nivell personal i es demostra fan del trident de davanters: "Mai he vist un trident com el que tenim ara mateix. La qualitat que tenen, com es complementen, la relació que tenen entre ells. Estem parlant d'una cosa única".

Suárez és dubte contra l'Atlètic de Madrid

Luis Suárez continua sense poder entrenar-se amb l'equip. El jugador uruguaià del Barça encara continua tenint problemes musculars i no ha pogut participar en l'entrenament col·lectiu d'aquest divendres al matí, per preparar el partit que els enfronta aquest diumenge a les 19.00 a l'Atlètic de Madrid. Suárez ha fet treball específic al camp.

Suárez va ser substituït durant el partit de tornada de semifinals de la Champions League contra el Bayern de Munic i una sobrecàrrega als isquiotibials de la cama esquerra. De moment és dubte de cara al partit de diumenge.

La resta de jugadors del primer equip, i Munir del filial, s'han entrenat aquest mati. Una victòria aquest diumenge contra l'Atlètic de Madrid, li donaria al Barça el títol de Lliga matemàticament i temps per preparar la final de la Copa del Rei i la de la Champions.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut