Gerard Piqué ha assistit a la Via Lliure (Twitter)
Esports

Gerard Piqué participa a la Via Lliure i altres esportistes donen suport a la Diada des de la distància

Gerard Piqué ha participat a la Via Lliure, així com altres representants del món de l'esport. L'expresident del Barça Joan Laporta també hi ha assistit, acompanyat de Xavier Sala i Martín. Altres esportistes hi han volgut donar suport des de la distància

Actualitzat

Ja ho havia avançat. Gerard Piqué ha participat, com va fer l'any passat, a l'acte de la Via Lliure per la Diada de Catalunya organitzat per l'ANC. El central blaugrana, que mai ha tingut pèls a la llengua amb la situació de Catalunya, ha estat present en aquest acte reivindicatiu. No només el blaugrana ha volgu felicitar la Diada. Bojan Krkic, a través de Twitter, ha felicitat la jornada amb una fotografia en la qual se'l veia juntament amb els seus companys cap a Londres per enfrontar-se demà a l'Arsenal.

Marc Muniesa, que també apareix a la fotografia amb Bojan, també ha volgut felicitar a tots els catalans en el seu dia des de la distància.

 


L'expresident del Barça Joan Laporta també ha assistit a la Via Lliure acompanyat de l'extresorer del FC Barcelona i economista Xavier Sala i Martín. Precisament, aquest últim ha estat l'autor de la piulada en la qual se'ls ha vist als dos.

Marc Crosas, que es troba en ple procés de rehabilitació de la seva lesió, també ha volgut seguir els esdeveniments de la Via Lliure des de Mèxic.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut