Gerard Piqué en roda de premsa. (Foto: Reuters)
Barça

Gerard Piqué: "No m'imagino de president; ara t'imputen fàcilment i ho fa la gent de casa"

Gerard Piqué va parlar de l'actualitat blaugrana i de la seva situació personal dins el club en el segon cicle de conferències del teatre Barts.

Actualitzat

Aquest dilluns Gerard Piqué va ser el protagonista del col·loqui "Futbolistes vs. periodistes", celebrat al teatre Barts de Barcelona. El jugador, com és habitual en ell, no es va mossegar la llengua a l'hora de parlar de les darreres polèmiques que envolten el club. "No m'imagino de president; ara t'imputen fàcilment, i ho fa la gent de casa", va dir en clara al·lusió al soci Jordi Cases. I és que, va afegir, "ser més que un club sovint ens perjudica. El soci té el seu dret, però ens tirem pedres a la nostra teulada."

Pel que fa al joc de l'equip, el central del Barça va mostrar-se tranquil: "Crec que seguim jugant a un nivell top." I va mirar de disculpar l'actitud sovint distant dels futbolistes davant la premsa dient que "tirar de tòpic o dir que no segueixes els mitjans de comunicació és una manera de protegir-nos" del soroll mediàtic, "nosaltres només volem parlar de futbol". En aquesta línia va mostrar-se molest per les crítiques rebudes sobre la seva vida personal i nocturna: "Perquè jugui al pòquer no jugaré pitjor a futbol."

Anar al contingut