Futbol

Gerard Piqué no entén com "un pla anti-Barça" el fitxatge de Mourinho

Últim dia d'activitat a Las Rozas per als homes de Vicente del Bosque, on ha quedat clar que el poder blaugrana tindrà un pes important en els esquemes de la selecció espanyola de cara al Mundial. Demà l'equip marxa cap a Àustria per jugar un parell d'amistosos preparatoris per al Mundial. La novetat destacada ha estat la presència de Fernando Torres amb el grup, ja recuperat de la seva lesió, i el tema del dia, com no podia ser un altre, Mourinho. Gerard Piqué ha manifestat que no entén com "un pla anti-Barça" el seu fitxatge.

Actualitzat
La imminent arribada de José Mourinho al Reial Madrid, després de la destitució del xilè Manuel Pellegrini, ha irromput avui, com no podia ser d'una altra manera, en la concentració de la selecció espanyola a Las Rozas. Tot i que la pretensió és que els pupils de Vicente del Bosque estiguin concentrats en la selecció espanyola, no es poden evitar els comentaris sobre qüestions d'aquesta transcendència futbolística.

El blaugrana Gerard Piqué creu que el Reial Madrid, amb la contractació del tècnic portuguès, intenta "buscar la solució per guanyar títols" amb un tècnic que "aquest mateix any ha guanyat el triplet amb l'Inter, i que amb el Porto i el Chelsea també va demostrar que és un entrenador guanyador, amb molta capacitat per entrenar el Madrid". El català ha manifestat que no entén com "un pla anti-Barça" el seu fitxatge.

Fernando Torres torna al grup

El combinat espanyol ha vist avui com Fernando Torres deixava enrere la seva lesió i s'incorporava a les ordres de Del Bosque. El davanter del Liverpool s'ha entrenat per primera vegada amb la resta de companys en l'última sessió preparatòria a Las Rozas, abans de partir demà cap a Innsbruck, segona etapa de la concentració de l'equip espanyol.

Torres va ser sotmès el 19 d'abril a una artroscòpia al genoll dret i ha treballat des de llavors de forma intensiva sota la supervisió dels serveis mèdics de la federació.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut