Vicky Losada i Gerard Piqué han estat guardonats com els millors futbolistes catalans
Futbol

Gerard Piqué i Vicky Losada s'emporten el premi als millors futbolistes de Catalunya de la temporada 2015-16

Pep Guardiola s'emporta el premi al millor entrenador i Jonathan Soriano, al millor golejador

Actualitzat

La Federació Catalana de Futbol ha anunciat els guardonats en els premis als millors futbolistes de Catalunya de la temporada 2015-16. Gerard Piqué s'emporta el premi al millor jugador i Vicky Losada, recentment fitxada pel Barça femení, ha estat guardonada amb el mateix premi en la categoria femenina per l'excel·lent campanya que va fer amb l'Arsenal.

Sergi Roberto i Sergio Busquets s'emporten el segon i el tercer premis, mentre que Olga Garcia, també del Barça, i Andrea Pereira, de l'Atlètic de Madrid, ho fan en la categoria de noies.

Altres noms destacats són els de Pep Guardiola que s'emporta el premi al millor entrenador; Jonathan Soriano, del Salzburg, al del màxim golejador; Keita Baldé, de la Lazio, al del jugador amb més projecció i Xavier Estrada ha estat premiat com el millor àrbitre català.

En futbol sala també s'han repartit premis: Adolfo Fernández, del Barça, i Berta Velasco, del Gironella, s'emporten el premi als millors jugadors en aquesta categoria, mentre que Juan Antonio Miguel ha aconseguit el guardó del millor entrenador català de futbol sala per la feina que ha fet al capdavant del Palma Futsal durant la passada temporada.

La gala d'entrega dels premis se celebrarà el 28 de novembre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona.

Anar al contingut