Les crítiques de Gerard Piqué els àrbitres li costaran una sanció de 3.000 euros
Barça

Gerard Piqué ha estat sancionat amb 3.000 euros per les seves crítiques als àrbitres

L'import és la suma de dues sancions corresponents a declaracions del defensa blaugrana després de dos partits diferents

Actualitzat

El darrer capítol de la guerra de Gerard Piqué contra els àrbitres li costarà 3.000 euros i és que el jutge únic de Competició i el Comitè de Competició li han imposat dues multes de 1.500 euros per les seves crítiques als col·legiats que van xiular un partit de Copa del Rei i un de la Lliga.

Concretament, després de l'Athletic Club-Barça de Copa, el defensa va queixar-se que l'àrbitre no concedís penal en una falta sobre Neymar a dins de l'àrea ni tampoc va castigar una acció d'Aduriz sobre Umtiti que li podria haver costat l'expulsió: "Ja sabem com va això".

Posteriorment, en el Vila-real-Reial Madrid de Lliga, l'àrbitre va xiular un penal al minut 74 que suposaria l'empat a dos per als blancs per unes mans dubtoses de Bruno. A més, a les acaballes del partit, Morata acabaria transformant el tercer que donaria la victòria als de Zinedine Zidane. Un cop més, Piqué no es va mossegar la llengua i va dir: "Cada setmana, els àrbitres em donen més la raó".

 

Anar al contingut