Gerard Piqué en una imatge d'arxiu (EFE)
Gerard Piqué en una imatge d'arxiu (EFE)
Barça

Gerard Piqué felicita a Twitter Claudio Bravo pel seu triomf a la Copa Amèrica alhora que consola Leo Messi

En la final de la Copa Amèrica entre Xile i l'Argentina hi havia jugadors blaugranes als dos bàndols. Gerard Piqué ha aconseguit la quadratura del cercle: en una mateixa piulada ha felicitat el guanyador i ha consolat el perdedor

Actualitzat

Gerard Piqué ha demostrat a les xarxes socials les seves dots per la diplomàcia. Aquest dissabte, la Xile de Claudio Bravo va guanyar la Copa Amèrica en derrotar a la final l'Argentina de Leo Messi i Javier Mascherano. El central del Barça va trobar la forma de felicitar el seu company victoriós i, a la vegada, consolar el que havia perdut. Al missatge, però, no secita el tercer blaugrana present a la final, l'argentí Javier Mascherano. Segurament per culpa de les limitacions de Twitter (140 caràcters per missatge).

Piqué ha demostrat també ser més hàbil a les xarxes socials que amb el micròfon a la mà. La seva al·lusió a l'última festa d'aniversari de Cristiano Ronaldo durant la celebració del triplet blaugrana va provocar una onada de crítiques i els xiulets dels aficionats espanyols en el partit d'Espanya contra Costa Rica de començaments de juny.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut