Barça

Gerard Piqué: "Carvajal em va enviar un missatge. Li vaig dir que no calia disculpar-se"

El central del FC Barcelona ha donat per tancat definitivament el tema dels insults que va rebre durant la celebració de Lliga del Madrid, ha considerat indispensable el videoarbitratge i ha demanat un tracte just per tots els futbolistes que passen pels jutjats

Actualitzat

Gerard Piqué ha estat present a la inauguració d'un camp de futbol, promoguda per la Fundació Johan Cruyff, a Sant Guim de Freixenet. El central blaugrana, al voltant dels insults que va rebre durant la celebració de Lliga del Madrid, ha tancat definitivament el tema. Piqué ha dit que "és una cançó que al final és una frase feta que tothom fa servir per recordar-se del rival. No ho considero un insult. És un moment d'eufòria, una celebració, ho trobo normal i lògic. Amb Carvajal jugo a les cartes a la selecció, el conec molt, és un bon paio i l'endemà em va enviar un missatge. Li vaig dir que no li calia disculpar-se. Són coses del futbol, uns dies ho fem uns i l'endemà els altres."

El central blaugrana ha admès que "si som subcampions és perquè hem guanyat menys punts que el Reial Madrid, i hem perdut punts a camps que potser no els hauríem d'haver perdut. Que els àrbitres hi han influït, hi haurà molts punts de vista, aquí uns i a Madrid uns altres". El barcelonista creu que el videoarbitratge "és obligatori. La temporada que ve s'haurien de prendre les mesures necessàries perquè s'implementi. En termes generals, l'arbitratge no ha estat a l'alçada. Ho vaig dir en un partit de lliga i en vam multar. Però m'han donat la raó i han continuat amb el mateix nivell".

Preguntat per un balanç a final de curs, Piqué ha valorat que "no és un fracàs però tampoc és l'any que hauríem volgut i desitjat. No hem assolit els objectius que volíem assolir a començament de temporada". El central no s'ha volgut mullar amb els pronòstics que situen Ernesto Valverde com el seu pròxim entrenador.

El paper dels jutjats

L'actualitat judicial també ha estat present. Gerard Piqué no ha volgut valorar la situació de Sandro Rosell, apel·lant a la presumpció d'innocència. Pel que fa a Leo Messi i altres companys amb problemes fiscals, ha dit que "són casos aïllats i que no tenen res a veure amb el futbol. Jo puc parlar del meu cas, estic en contra de com actua i jutja Hisenda, però hi ha molts altres casos de molts altres jugadors. Fer això no és la nostra feina. Ho deleguem".

Piqué, però, sí que ha demanat un tracte equitatiu per a tots els denunciats: "Hi ha hagut casos que el tracte ha estat diferencial. Una altra cosa és si hi ha hagut alguna cosa més al darrere. Hi ha els casos del Leo, del Ney i altres que s'han tractat de forma diferent. L'únic que volem és que el tracte sigui just per a tothom."

El futbolista, però, ha tirat d'ironia quan li han recordat el seu desig, manifestat públicament, de ser algun dia president del FC Barcelona: "A curt termini, no. Vull jugar més anys. Després, més endavant, ja ho veurem. Pel que veig els últims anys, tots els presidents van caient. M'ho repensaré."

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut