Barça

Gerard Piqué brilla en atac i en defensa i es converteix en el millor jugador del partit

Gerard Piqué va ser el millor jugador del Barça. Va estar insuperable en defensa, tot i que va tenir ben poca feina, sobretot després de l'expulsió de Motta en el minut 28. Va fer el gol de l'esperança amb una jugada d'habilitat dins l'àrea amb un gir digne del millor davanter centre. Va imposar sempre la seva presència física, per alçada i per velocitat. I hi va posar el cor quan el cap deia que no era possible. Va acabar de davanter centre i és el reflex d'un equip que es va quedar sense el somni del Bernabéu, però que mai es va rendir. Això sí, és simptomàtic del mal partit del Barça que, en un matx que va ser un atac-i-gol constant, el millor hagi estat un defensa.

Actualitzat
VALDÉS
Inèdit en la primera part, només va haver de blocar un xut de Chivu. En la segona va ser un espectador més.

ALVES
Va forçar la targeta groga de Motta en el minut 9. Va jugar d'extrem i no va tenir gairebé feina com a lateral. En la segona no va ser capaç de trobar els espais que beneficien el seu joc i es va veure massa a prop de la línia de fons per poder explotar la seva velocitat en cursa. Va arribar a la fase decisiva de l'any en un nivell discret.

PIQUÉ

Majestuós en el tall. Portent físic per alçada i en cursa. Molt ben posicionat i col·laborant el la sortida de pilota. Va fer valer en tot moment la seva presència física. El seu golàs, digne del millor davanter centre, va donar esperances. En un partit que va ser un atac-i-gol de 70 minuts no deixa de ser curiós que el millor hagi estat un central.

TOURÉ
Portent físic. Va ajudar l'equip amb constants pujades i baixades. Encertat en les passades en profunditat des del centre del camp i no tant quan s'incorporava a l'atac. Els seus xuts llunyans sempre van anar molt desviats i en la segona part, amb tot l'equip atacant, no es va trobar còmode.

MILITO
Tenia un paper ben complicat perquè jugava de lateral esquerre, però no va patir en cap moment. Amb solvència, va aturar les poques incursions de l'Inter. Substituït al descans per buscar més profunditat.

BUSQUETS
Molt conservador però lent en la circulació. Va estar bé fent la cobertura quan Touré i Piqué s'incorporaven. Va abusar de les passades horitzontals, però no va perdre pilotes. Va forçar l'expulsió de Motta i va estar encertat no caient en les provocacions del brasiler. Substituït per Jeffren (62).

KEITA
Desubicat i amb poca participació. Molt estàtic en atac amb la pilota. Va intentar buscar les diagonals per aprofitar alguna centrada, però sense èxit. No va entrar mai en el partit.

XAVI
No va aportar la velocitat de circulació necessària per superar la muralla de l'Inter. Va cometre molt poques errades, però no va arriscar prou. En dues ocasions es va inhibir en el xut quan gaudia d'una bona posició i no va ser fins al 88 quan es va atrevir a mirar a porta amb una perillosa canonada. El seu talent no va aparèixer. Desconnectat.

MESSI

Va jugar per la dreta i pel centre i no va ser l'home resolutiu que s'esperava. Poc encertat en l'un contra un. Va intentar la seva clàssica jugada sortint de la dreta per disparar des de la frontal, però Julio César va malbaratar l'ocasió, la millor de la primera part. Mai ha aconseguit marcar un gol a un equip entrenat per Mourinho. Estava poc inspirat en els partits precedents i continua poc inspirat. Ja són cinc els partits que suma sense marcar.

PEDRO
El més incisiu dels davanters i sempre lluitador. Va tenir dues ocasions clares en la primera. Ocasionalment va alternar les dues bandes i sempre va buscar la centrada a l'àrea. Va cercar incansablement la verticalitat. Va anar de més a menys i va acabar el partit amb més voluntat que encert, sense aportar perill en les seves jugades d'extrem.

IBRAHIMOVIC
No se'n va sortir jugant amb pocs espais entre els centrals. Imprecís en la passada, va caure per banda dreta, però sense velocitat per superar el seu marcador. Ben aturat quan intentava jugar d'esquena. Un nou partit en què no va demostrar que és el davanter que necessita el Barça. Substituït per Bojan (61).

SUPLENTS

MAXWELL

Va entrar per Milito en la represa per buscar més profunditat per banda. Va centrar sense parar en els seus primers minuts però amb poc encert. Amb la sortida de Bojan va endarrerir la seva posició. Mai va entrar en el ritme necessàri per desequilibrar.

BOJAN
Va entrar per Ibra per buscar més mobilitat en atac. Va tenir la millor ocasió de la segona amb un cop de cap dins l'àrea però, incomprensiblement, la va enviar fora. Va fer un gol, un bon gol per l'escaire, que va ser anul·lat per mans de Touré.

JEFFREN
Va entrar per Keita, que va estar molt espès durant tot el partit. La seva missió era obrir el camp però Maicon no va tenir problemes amb ell.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut