Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Sergio Ramos
Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Sergio Ramos
Barça

Gerard Piqué, Andrés Iniesta i Sergio Ramos se citen per al clàssic del Camp Nou

En una conversa a Twitter, tots tres jugadors, recuperant-se de les lesions respectives, s'han emplaçat per jugar el clàssic

Actualitzat

Els jugadors del FC Barcelona Gerard Piqué i Andrés Iniesta, i el del Reial Madrid Sergio Ramos, tots tres en procés de recuperació de les  lesions respectives, s'han citat per al primer clàssic de la Lliga de futbol d'aquesta temporada, que es disputarà al Camp Nou el dissabte 3 de desembre a les 16.15.

Ho han fet a les xarxes socials, en una seqüència que ha obert Andrés Iniesta. Després de fer pública aquest divendres la seva imatge corrent en una cinta dissenyada per reduir l'impacte de la petjada sobre el genoll dret, el migcampista ha explicat que té bones sensacions.

Sergio Ramos, en veure el missatge d'Iniesta, no ha trigat a respondre, emplaçant el seu rival de club i company de selecció al clàssic de primers de desembre. El central està en el tram final de la recuperació del seu esquinç al genoll esquerre.

El central madridista, però, ha rebut una resposta inesperada, perquè el seu homòleg blaugrana, Gerard Piqué, s'ha afegit a la conversa per explicar que ell també hi serà. El blaugrana treballa per superar un esquinç al turmell dret.

Ramos ha volgut dir l'última paraula amb una nova piulada donant la benvinguda a Piqué, però reclamant pel seu equip els tres punts en joc al Camp Nou.


 

 

Anar al contingut