Futbol

Gerard Piqué abandonarà la selecció després del Mundial a causa d'una llarga història de crítiques per poca implicació

El defensa ja havia pres la decisió abans de l'incident de les mànigues tallades del partit contra Albània

Actualitzat

La relació de Gerard Piqué amb la selecció espanyola ha tingut un llarg historial de diferències amb l'afició i diversos mitjans de comunicació que l'han acusat contínuament de poca implicació amb "la Roja". Va debutar amb el combinat espanyol el 2009, però no va ser fins el famós "amb tu va començar tot", en plena celebració del triplet del Barça, el 8 de juny de l'any passat, que la presència de Piqué a la selecció espanyola s'ha convertit en una història de tensió.

Només tres dies després de dir aquella frase, van arribar els primers xiulets, quan va entrar al camp en un partit de la selecció espanyola a Lleó.
La tònica es va repetir en els següents partits i entrenaments, a Oviedo, Logronyo i Alacant. Piqué no hi donava importància i es mostrava confiat de poder invertir la situació.

Per altra banda, la relació amb Sergio Ramos, de vegades molt propera, de vegades conflictiva, no ha fet res més que atiar el foc en una creixent tensió engegada des de certs mitjans de comunicació.

Les interpretacions de petites accions de Gerard Piqué quan ha defensat els colors d'Espanya tampoc l'han ajudat, des de celebrar amb la senyera un triomf de "la Roja" fins a aixecar un dit mentre sonava l'himne espanyol, passant per mostrar-se públicament amb el seu fill Milan a la Via Catalana.

La gota que ha fet vessar el got ha estat la polèmica de les mànigues retallades en el partit contra Albània d'aquest diumenge. Piqué ha declarat que ja feia temps que ho havia decidit, però en tot cas no ha anunciat fins després d'aquest darrer conflicte la intenció d'abandonar la selecció espanyola quan finalitzi el Mundial de Rússia 2018. Però fins llavors, queden molts partits per jugar; el pròxim, el 12 de novembre, a Granada, contra Macedònia.

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut