Futbol internacional

Gerard Nus torna a Espanya després de cobrar el que li devia la Federació de Ghana pel seu treball a la Copa d'Àfrica

El tècnic català posa fi a set setmanes de calvari retingut en un hotel d'Accra i s'incorporarà a la feina a la secretaria tècnica del Rayo Vallecano

Gerard Nus va ser el segon entrenador de la selecció de Ghana durant la Copa d'Àfrica (@NusGerard)

L'entrenador català Gerard Nus ha posat punt final al calvari que ha viscut a Accra, la capital de Ghana, on ha estat retingut les últimes set setmanes a l'espera de cobrar el seu sou pel seu treball com segon tècnic de la selecció africana durant l'última Copa d'Àfrica que es va disputar a Gabon.

"Gràcies a tots els habitants de Ghana. Em porto grans records d'aquest país de futbol apassionat. Torno a Europa des del 2 de gener", ha confirmat Gerard Nus en un missatge a les seves xarxes socials. 

Amb el seu retorn a Espanya, Nus posa fi a set setmanes d'estada a l'hotel Alisa d'Accra esperant que la Federació de Futbol de Ghana li pagués pel seu treball com segon tècnic d'Avram Grant

Durant aquestes setmanes, Gerard Nus no es va poder moure de la capital del país africà en rebre la recomanació de no moure's d'allà per part de la Federació de Ghana per solucionar el seu cas de manera immediata.

Solucionat aquest problema econòmic, Gerard Nus s'incorporarà a la feina a la secretaria tècnica del Rayo Vallecano al costat del seu principal valedor, el director esportiu del club Ramon Planes.