Espanyol

Gerard Moreno: "Si marxo, és perquè el club necessita uns ingressos"

El "pichichi" de l'Espanyol assumeix a contracor la seva sortida del club en una entrevista al "Tot gira" de Catalunya Ràdio que s'emetrà aquest diumenge a les cinc

Imma CasaresActualitzat

La marxa de Gerard Moreno de l'Espanyol és imminent. El mateix jugador ho ha reconegut en una entrevista al Tot Gira de Catalunya Ràdio, on se li ha fet entrega del setè trofeu Dani Jarque.  Aquest diumenge a les 17.00 es podrà sentir l'entrevista sencera al jugador dins el programa "Tot gira" de Catalunya Ràdio​.

La seva marxa al Vila-real no té ni dia ni hora pactada, però és inevitable.

Amb el Trofeu Dani Jarque a la mà, Gerard Moreno ha enviat aquest missatge:

"Estigui on estigui el meu cor sempre serà blanc-i-blau, independentment d'on estigui i això també ho ha de tenir molt clar la gent, que estigui aquí o marxi el perico sempre estarà aquí".

També ha deixat clar que la decisió d'abandonar el club blanc-i-blau és a contracor:

"Jo no aniré a pagar la clàusula perquè a mi això no em sembla bé, em sembla una falta de respecte per a l'Espanyol; si s'han de posar d'acord l'Espanyol amb un club que vingui, jo intentaré que l'Espanyol rebi el màxim de diners que puguin ser perquè la situació ara mateix és greu; si jo haig de marxar, tothom sap per què serà, perquè el club necessita uns ingressos abans del juliol"

Setze gols a la Lliga, 3.413 minuts disputats i referent dins i fora del terreny de joc bé justifiquen el guardó a millor jugador de la temporada.

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut