Gerard Moreno s'ha exercitat al marge del grup aquest dimecres al matí (@RCDEspanyol)
Espanyol

Gerard Moreno i Pau López s'entrenen al marge per sobrecàrregues musculars

Quique Sánchez Flores confia a poder comptar amb el davanter i el porter de cara al partit contra el Getafe de dilluns que ve

Actualitzat

Gerard Moreno i Pau López no s'han pogut entrenar amb la resta dels seus companys en la sessió d'aquest dimecres al matí que l'Espanyol ha fet a la Ciutat Esportiva Dani Jarque. La raó, unes sobrecàrregues musculars que arrosseguen des de l'intens partit contra el València. Leo Baptistao, amb una lesió de caire lleu al quàdriceps, segueix fent treball de gimnàs individualitzat per recuperar-se.

Després de l'entrenament, ha comparegut en roda de premsa Aron Martín, una de les joves perles que s'han fet un lloc en el vestidor blanc-i-blau, que està generant interès per altres equips. En aquest sentit, el lateral no vol ni sentir a parlar de fer les maletes:

"Estic content de ser a l'Espanyol i m'hi sento molt còmode. No penso en res més. Treballo perquè el míster compti amb mi cada cap de setmana."

Sobre el fet que els resultats no acompanyen les bones sensacions que deixa l'Espanyol en el terreny de joc, Aron hi treu ferro:

"Hem de sumar el màxim de punts possibles. No crec que estiguem en una mala situació."


 

Anar al contingut