Espanyol

Gerard Moreno i Felipe Caicedo tornen a entrenar-se amb el grup pensant en el Sevilla

Els blanc-i-blaus s'han exercitat a porta tancada, amb la mirada posada en el partit contra els andalusos diumenge, a Cornellà

Marc BéjarActualitzat

Bones notícies per a Quique Sánchez Flores. El tècnic espanyolista ha recuperat aquest dijous Gerard Moreno i Felipe Caicedo, que s'han entrenat amb normalitat amb la resta del grup. El davanter de Santa Perpètua de Mogoda ha deixat enrere una gastroenteritis que li va impedir exercitar-se durant l'anterior sessió.

Per la seva banda, sembla que Felipe Caicedo comença a oblidar una grip que l'ha obligat a entrenar-se al marge gairebé durant les darreres dues setmanes. El davanter equatorià s'ha sumat al grup, on encara no hi són Javi López, Leo Baptistao i Víctor Sánchez. L'entrenament s'ha iniciat amb més de mitja hora de retard després que Sánchez Flores hagi reunit els seus futbolistes per realitzar una sessió de vídeo.

Jurado, a buscar la fortalesa a casa

Després de l'entrenament, José Manuel Jurado ha remarcat la dificultat del partit d'aquest diumenge contra el Sevilla. "És un rival gran i està en bona ratxa", tot i que el gadità confia que l'Espanyol faci bo el factor Cornellà. "Volem ser forts a casa", ha insistit el migcampista, que espera continuar amb la bona dinàmica després del triomf contra el Granada en la darrera jornada. "Volem mirar cap amunt", ha reiterat un optimista Jurado, que desitja que la segona volta sigui millor que la primera.

 

NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut