Espanyol

Gerard Moreno es vol prendre la recuperació de la lesió al recte femoral amb calma per no recaure

El jugador de Santa Perpètua vol anar amb tranquil·litat per no recaure d'una lesió que ja va tenir en la seva època al Mallorca i que el va tenir cinc setmanes de baixa

Actualitzat

L'Espanyol ha recuperat en l'entrenament d'aquest dijous el tècnic, Sergio González, que havia passat els dos últims dies a Madrid participant en el curs per a tècnics de la UEFA. L'equip ha fet una suau sessió, en què la principal novetat ha estat la incorporació de Salva Sevilla al treball en grup. La resta de lesionats s'han continuat exercitant a banda, entre ells Gerard Moreno.

El jugador de Santa Perpètua es vol prendre la recuperació amb calma, perquè es tracta d'una lesió que ja va tenir en la seva època al Mallorca. No es deixa veure sobre la gespa, treballa al marge del grup, però Gerard Moreno sí que ha comparegut en roda de premsa per explicar que no forçarà per tornar a jugar. En principi, el trencament al recte femoral de la cama esquerra el tindrà un mes apartat dels terrenys de joc.

"Vull estar tranquil perquè amb aquestes lesions no saps quan estàs bé del tot. Ja vaig tenir aquesta lesió al Mallorca i sé com és. No vull recaure, perquè l'última vegada vaig estar cinc setmanes de baixa", ha recordat.

El capità, Javi López, va marcar la línia a seguir i tots els companys el segueixen. La comunió amb l'afició no es pot trencar. "El que ens fa forts és la unió de la grada amb nosaltres. Hem d'estar units perquè vagi millor i en els pròxims partits segur que serà així", ha admès.

Aquest dimecres també s'ha presentat la Cursa Solidària Running 1900, en presència del capità Javi López, i de suport a l'associació Pallapupas. La cursa se celebrarà el 15 de novembre, i tindrà la sortida a la Porta 21 i l'arribada al Gol Prat del Power8 Stadium.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut