Gerard Moreno celebra el seu gol (EFE)
Gerard Moreno celebrant un gol d'aquesta temporada (EFE)
Espanyol

Gerard Moreno es lesiona en una acció fortuïta davant l'Sporting a Cornellà-el Prat i estarà un mes sense jugar

El davanter de l'Espanyol Gerard Moreno s'ha lesionat de gravetat en el partit disputat a Cornellà-el Prat davant de l'Sporting de Gijón. L'ex del Vila-real podria patir un trencament del recte femoral de la cama esquerra que el deixarà un mes lluny dels terrenys de joc, a falta de més proves

Actualitzat

Gerard Moreno va començar a jugar contra l'Sporting aquest dissabte des del minut 63. Va substituir Caicedo, que havia acabat d'anotar el gol de l'empat. L'ex del Vila-real va durar vint minuts al terreny de joc, quan en una acció fortuïta va haver de ser substituït per lesió. 

Aquest diumenge li han fet proves, però a falta d'algunes més, el de Santa Perpètua de Mogoda podria patir un trencament del recte femoral de la cama esquerra que, segons un tuit del mateix jugador, el deixarà un mes fora dels terrenys de joc. La mala sort de Gerard Moreno s'afegeix a la que va patir Diop amb la lesió a Riazor i al partit que, amb un penal fallat i un gol en el temps afegit, han acabat perdent els blanc-i-blaus.

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut