Gerard López encara el duel del Barça B contra el Numància amb notables absències entre els seus jugadors
Barça

Gerard López prefereix tocar de peus a terra: "L'ascens encara no està fet"

L'entrenador del filial del Barça reconeix que ha tingut molta feina durant la setmana per frenar la il·lusió que es respira al vestidor

Actualitzat

El Barça B té a l'abast el somni de recuperar la categoria per la qual va ser concebut, només li falta un últim duel per segellar el seu retorn a la divisió de plata del futbol estatal. A dos dies del partit de tornada contra el Racing de Santander, l'entrenador del filial del FC Barcelona, Gerard López, ha comparegut davant dels mitjans de comunicació.

En primer lloc, el tècnic català considera que és clau tocar de peus a terra tot i el contundent 1-4 obtingut a El Sardinero: "L'ascens encara no està fet, hem de tenir cautela i humilitat. Hem d'intentat mantenir el respecte davant d'un rival que està ferit, això el fa perillós".

En tot cas, el que juga molt a favor dels blaugranes és que el decisiu partit de tornada es juga al Miniestadi: "Hem de mantenir la concentració màxima perquè no està fet. Que tothom sumi, que tothom vingui a donar suport".

Conscient que més enllà de les qüestions tàctiques, els darrers dies ha tingut molta més feina en gestionar l'ansietat de tenir l'ascens a tocar entre els seus joves jugadors, Gerard López admet que "estem davant d'una oportunitat única i un repte que ens vam marcar a principi de temporada i que hem treballat molt per arribar fins aquí. Demano màxima concentració".

Anar al contingut