Barça

Gerard López i cinc tècnics més del futbol base del Barça estan treballant sense contracte en vigor

Gerard López, Gabri Garcia i altres entrenadors de la Masia encara no han firmat la renovació dels seus respectius contractes professionals, tot i que el club blaugrana assegura que la situació es resoldrà ben aviat

Actualitzat

Sis entrenadors del futbol base del Barça, entre ells el tècnic del filial blaugrana Gerard López, estan treballant sense tenir contracte en vigor, segons va avançar la setmana passada Quique Guasch i ha pogut confirmar aquest dimecres el programa "El club de la mitjanit".

Després de parlar amb totes les parts involucrades, Gerard López, Gabri Garcia i altres entrenadors de la Masia encara no han firmat la renovació dels seus respectius contractes professionals. La versió del club blaugrana és que aquesta situació és habitual en el món del futbol i que es resoldrà ben aviat. 

Tots els entrenadors afectats estan cobrant regularment els seus respectius sous i només falta arribar a un acord definitiu per signar els contractes. Segons ha informat Laia Tudel, des del Barça s'oferien contractes d'un any prorrogable a un any més i s'està negociant aquesta fórmula. És una situació poc habitual, però poden entrenar perquè estan donats d'alta. El canvi de lloc de Pep Segura a l'estrucutura esportiva del club ha deixat un buit que ha provocat aquest desgavell organitzatiu.

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut